Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt inom Sverige över 500 SEK

Progress 'til Death Hoodie

  • 499 kr
  • 250 kr


I lager
Dela

Äntligen dags för en ny pre-order som smäller riktigt högt. Efter succén med senaste t-shirten ger vi er; "Progress 'til death-hoodien".


- Enfärgstryck över bröstkorg

- Svart hoodie med vitt tryck

-  Stenhård och exklusiv design signerad Leo SimeosKlicka hem ditt alldeles egna exemplar av våra rykande färska "Progress 'til death Hoodies" och erkänn för dig själv att just hoodien är kungen av alla plagg. Att kunna erbjuda en hoodie med denna design var idén redan från början och vi är så glada att kunna genomföra det efter att ha sett hur mycket ni uppskattade original t-shirten.

Plagget kommer denna gång komma med FL-etikett i handledsmudden istället för nacken för att ytterligare visa vilket brand du reppar!

Den här designen är inte bara fet utan den betyder något extra för oss. Att vi alla en dag kommer lägga oss ner och vila för sista gången är ingenting någon av oss kommer undan, men fram tills dess finns det ALLTID något att jobba för och tid att växa. Vi är in it for life, är DU det?Plaggen bör inte tvättas i högre än 40 grader eller torktumlas. Glöm inte att vända plagget ut och in vid tvätt!