Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Fri frakt inom Sverige över 500 SEK

Framåt tillsammans.

Vi är många som förstått vilken otrolig kraft det finns i att se och uppleva saker tillsammans som en grupp med varierande åldersskillnad. Det finns alltid något att lära hos andra. Styrka.

Många av oss kommer från eller har upplevt styrkesport och det är något som ligger oss nära hjärtat. Här hittar vi otroligt mycket inspiration både till First Light men även till våra egna liv då fokus oftast ligger på att faktiskt kunna glädjas åt dina medtävlandes prestationer, skapa starka band i en mindre grupp och ständigt arbeta för att vara utvecklas.


Upplev livet.

Ta tid att uppleva alla de saker som gör livet otroligt. Öppna dina sinnen och låt det stärka dig. Med små verktyg kan vi hitta så mycket energi att fortsätta framåt, så smått som att kasta in longboarden i bilen och ge sig ut en timme med en vän.

Det finns tid att växa.

Nej, träning är inte allt. Det är verkligen inte det och det behandlas ibland som något man måste älska eller något man måste hata. Låt det vara en del av livet. Vi har dock upptäckt att träning lärt oss saker om oss själva vi inte kände till och sedan kan applicera på andra delar av livet. Ett verktyg i verktygslådan helt enkelt.

Sprid ljus.

Sträva efter att vara ditt eget ljus, en kraft som vågar inspirera dig själv och de runt dig. Du har uppnått otroliga saker och kommer göra om du fortsätter lysa upp mörkret, både det inombords och det utanför. Sträva framåt, sträva efter att vara mer.

Stort tack till alla som ställt upp som modeller, har filmat, redigerat, roddat runt alla filmtillfällen. Ni är otroliga <3